Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mrt 14, 2018

M-wear veiligheidsvest

Valt u op? Gebruik reflectiekleding van Majestic

EN ISO 20471 norm legt vereisten vast voor kleding die tot doel heeft de aanwezigheid van de gebruiker visueel te benadrukken om hem meer te laten opvallen in gevaarlijke situaties zowel bij dag als bij nacht.

De zichtbaarheid wordt verbeterd door een hoog contrast tussen de kleding en de omgevingsachtergrond waartegen de kleding wordt gezien.

  • in daglicht dankzij het fluorescerende achtergrondmateriaal
  • 's nachts wanneer de reflecterende banden het licht van de tegemoetkomende koplampen reflecteren

De hoge zichtbaarheidskleding die genormeerd is volgens deze norm, valt in risicoklasse II. Deze norm heeft als symbool het veiligheidsvestje. Met daarnaast een waarde staan (X), dit geeft de waarde aan in welke klasse het artikel valt.

RWS normering is een eis die Rijkswaterstaat stelt aan aannemers die voor hen tewerkgestelde personen, die zich voor de uitvoering van hun taak buiten enig voertuig langs of op de weg welke niet gesloten is voor openbare werken bevinden, veiligheidskleding laten dragen die voldoet aan de bepaling EN ISO 20471 norm plus nog een aantal extra eisen betreffende de vorm en oppervlakte van de retro reflecterende zilvergrijze banden en de kleur van het basismateriaal.