Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mrt 21, 2018

Industriële binnendeuren met bijpassend hang- en sluitwerk

Nero Legno smalsloten

Austria magneetsloten

Special voor de zeer succesvolle Nero Legno deurenserie heeft Austria Deuren een smalslot laten ontwikkelen in magneetuitvoering. Het slot is verkrijgbaar in vier varianten: loop-, toilet-, klavier- en cilinderslot. Uiteraard zijn de sloten voorzien van een zwart gelakte voorplaat.
De sloten hebben een doornmaat van 35 mm en zijn daardoor perfect te combineren met het nieuwe Nero Legno deurbeslag.

Het loop- en toiletslot is inmiddels leverbaar. Het klavier- en cilinderslot worden over twee weken verwacht.
Naast het magneet smalslot is er ook een standaard RVS smalslot (doornmaat 40 mm) inclusief RVS sluitplaat beschikbaar. In overleg is ook een toiletslot mogelijk.

Nero Legno deurbeslag

Austria deurbeslag

Op de smalle stijl van de Nero Legno deuren mag een bijpassende deurkruk niet ontbreken. Het deurbeslag assortiment is daarom uitgebreid met een programma bijpassende binnendeurgarnituren met mini-rozetten. De garnituren bestaan standaard uit een deurkrukpaar met passende krukrozetten.

De garnituren zijn allemaal uitgerust met het gepatenteerde snelstiftsysteem. Het monteren gaat snel en eenvoudig. Een speciaal ontwikkeld klemmechanisme in het krukgatdeel zorgt ervoor dat de deurkruk permanent en spellingsvrij vastklemt: in elkaar steken - klaar!
Op het binnendeur garniturenprogramma wordt tien jaar mechanische functionaliteitgarantie geboden.

Kies uit verschillende moderne krukvormen en de juiste uit en geniet van het pure design van deur en deurkruk.

Meer informatie

Voor meer informatie over Austria binnendeuren en deurbeslag kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 .