{tab= Warmtebeeld camera }

Spoor warmte-lekken op met deze warmtebeeldcamera

 

Warmtebeeldcamera Flir i3 Of we het nu leuk vinden of niet: het Energielabel wordt verplicht. Speel daar op in en sta uw klanten bij met een goed advies over isolatie. Hoe verkoop je isolatie waar de klant werkelijk wat aan heeft?

Door het bewijs van warmtelekken te geven. De klant kan een expert inschakelen, die werkt met een warmtebeeldcamera die al gauw een paar duizend euro kost. Dat kan goedkoper.

 

Flir systems, ontwikkelde een relatief betaalbare warmtebeeldcamera waarmee ook de vakman kan werken. Met deze camera spoort u snel en eenvoudig warmtelekken op. De Flir i3 is de eerste warmtebeeldcamera die net geen duizend euro kost. Voor zo'n type camera een zacht prijsje, voor de vakman nog steeds een stevig bedrag dat u moet verdienen met extra isolatieklussen. U kunt de beelden op uw website zetten en zo klanten trekken. De Flir i3-camera kunt u gebruiken bij het overleg met de klant over een uit te voeren klus. De accucamera levert direct een visueel bewijs van eventuele onregelmatigheden. U kunt aan de klant laten zien dat er een probleem is.

 

thermografiekamera-flir-i5-i7-anwendung-1

Een warmtebeeld van een vloerverwarming.

 

Warmtelek

De warmtebeeldcamera zet temperaturen om in een metrisch plaatje waarbij u de temperaturen kunt zien. De Flir i3 camera brengt temperatuurverschillen al van 0,15°C in beeld. De camera werkt contactloos. U kunt dus op redelijke afstand met de camera tonen waar een lek zit in een isolatiepakket of een lekkage in een vloerverwarming. De gevoelige camera toont aan waar de aanvoer- en retourleidingen lopen en kan daarbij een lekkage detecteren. Ook op het dak kan de camera zijn waarde bewijzen. U hoeft niet meer in een dakbedekking te snijden om een lekkage te lokaliseren. Ook kun je met de warmtebeeldcamera zonder breek- en hakwerk controleren of thermische isolatie goed is aangebracht of nog op zijn plek zit.

 

Scherpstelling

De Flir i3 werkt na inschakeling automatisch. Ook de scherpstelling wordt door het apparaat zelf geregeld. U hebt geen diepgaande kennis van thermografie en warmtebeeldtechnologie nodig om de camera te kunnen bedienen. U hoeft hem alleen maar te richten en met een druk op de knop slaat u een warmtebeeld op. De Flir i3 kan vijfduizend warmtebeelden opslaan. De camera wordt geleverd met Flir QuickReport software, waarmee u snel inspectierapporten en analyses van de warmtebeelden maakt. Flir i3 biedt daarnaast twee jaar garantie op het product zelf en tien jaar op de detector.

 

Technische specificaties Flir i3

Nauwkeurigheid

2 procent

Thermische gevoeligheid

0,15ºC

Afmetingen scherm

2.8" inch LCD

Lens

Focusvrij

Opslag

Mini SD-kaart

Accucapaciteit

5 uur

Gewicht

340 gram

 

beelden van de Flir i3

Een 'cold spot' geeft aan dat er koude lucht door het raam komt.   Een warmtebeeld van een huis.

 

{tab= Demofilm }

 

 

{tab= Meer informatie }

Wilt u meer weten over de Flir i3 (art.nr. E001338) of wilt deze beeldcamera bestellen neem dan contact met ons op via tel. 0341 36 96 36 of via mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.