Vochtregulerende folies

Vochtregulerende folies

folies

Jecor Professioneel heeft diverse vochtregulerende folies in het assortiment. Het assortiment bestaat uit folies voor warme en koude zijde van de constructie. Deze folies hebben dampremmende, dampdichte of dampdoorlatende eigenschappen.

Folie gewapend /dampremmend

Foliefol Top is een niet geperforeerde transparante gewapende folie. Is geschikt als gewapende dampremmer ten behoeve van dak / wandelementen en als vochtbeschermer onder vochtgevoelige vloeren en cementdekvloeren. Deze folie is toe te passen aan de warme zijde van de constructie (binnenzijde)

Folie waterkerende / dampdoorlatend

Foliefol Top G is een geperforeerde gewapende folie. De blauwe scrim zorgt dat deze folie mandragend is en derhalve kan worden toegepast als dampdoorlatende dakfolie.
Deze folie is toepasbaar als waterkerende dampdoorlatende laag in zowel hellende daken als gevelconstructies. Moet vanwege kans op capillaire werking altijd vrij van harde ondergrond worden toegepast en mag wel direct op minerale wol worden toegepast.
Toepassing aan de koude zijde van de constructie (buitenzijde)
Deze folie moet altijd in combinatie met een dampremmende folie worden toegepast.

Dakfolie Spinvlies waterdicht/dampopen

(voorzien van Komo product certificaat)
Een waterdicht, damp-open membraam voor toepassing in geïsoleerde dak- en gevelconstructies bij zowel nieuwbouw als renovatie van woningen en woongebouwen.
De SV120 is een 3-laags spinvlies van zeer hoogwaardige kwaliteit.
Toepassing aan de koude zijde / buitenzijde van de constructie. Kan op zachte en harde ondergronden (bijv. dakbeschot) worden aangebracht.

 Download onze folder met ons assortiment folies of bekijk ons assortiment in onze webshop