{tab= Ventic Solar kettingmotor }

 

venticsolar-kl's Werelds eerste kettingmotor met geïntegreerd solar zonnepaneel

 

De nieuwe Ventic Solar kettingmotor voor diverse daklichten en uitzetramen, is 's werelds eerste kettingmotor met geïntegreerd solar zonnepaneel. Geen ingewikkelde montage of kostbare installatie, maar geheel draadloos. De Ventic Solar wordt standaard geleverd inclusief een handzender, zodat bediening overal vanuit uw huis kan plaatsvinden. Ideaal als het dakraam hoog geplaatst is, of als u wegens gezondheidsredenen het daklicht of uitzetraam moeilijk kan bedienen.
Tevens is het een uitkomst wanneer de ramen, wegens bouwkundige omstandigheden, niet handbediend kunnen worden uitgevoerd.

 

Kostenbesparend en milieuvriendelijk

 

venticsolar

Het doel om uw omgeving van frisse lucht te voorzien en het CO2 gehalte te verlagen, wordt gecombineerd met een gewenste kostenbesparing. De Ventic Solar wordt immers altijd opgeladen door daglicht. Dit in tegenstelling tot marktoplossingen die op het elektriciteitsnet worden aangesloten. Door gebruik te maken van zonne-energie en deze op te slaan in een oplaadbare accucel, sparen we het milieu en dragen wij bij aan een groene wereld.
Door toepassing van hoogwaardige componenten is de Ventic Solar een betrouwbare motor die ingezet kan worden voor intensief gebruik. (getest op 10.000 wentelingen)

 

Mogelijkheden

 

De Ventic Solar is verkrijgbaar in de kleuren zilvergrijs (standaard), zwart en wit. Voor de ventilatie bezit deze 2 mogelijke openingsstanden gebaseerd op half open (125 mm) of volledig open (250 mm). Daarnaast heeft ude mogelijkheid om de functie 'kort ventileren' in te schakelen. Middels één druk op de knop stuurt u de bediening open en zal het dakraam automatisch na 10 minuten sluiten.

 

Afmeting en gewicht

 

Voor het correct toepassen van de Ventic Soalr kettingmotor, adviseren wij om de onderstaande afmetingen en gewicht te hanteren:

 

Minimale afmeting:
breedte 400 mm x hoogte 300 mm

Maximale afmeting:
breedte 1200 mm x hoogte 1600 mm

Maximale gewicht:

venticsolar180
venticsolar45
venticsolar90

 

 

180º vlak liggend, max: 35 kg

45º hellend, max: 45 kg

90° rechtstaand, max: 75 kg

 

{tab=Meer informatie }

 

Download folder Ventic Solar kettingmotor

 

Voor meer informatie over de Ventic Solar kettingmotor kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.