Veiligheidsvest met LED verlichting

Veiligheidsvest met LED verlichting

Veiligheidsvest met LED verlichting

Dit veiligheidsvest met LED verlichting is een professioneel EN471 gecertificeerd veiligheidsvest. Het veiligheidsvest met LED verlichting is zeer geschikt voor professioneel gebruik.

De LEDs zijn voorzien van een geavanceerde nano coating, hierdoor zijn ze beschermd tegen weersinvloeden. De High Power LEDS's met 7 verschillende helderheid standen zorgen voor een zee van licht (tot 480 Lumen) en een bereik tot 5 meter ver.
Het vest wordt van energie voorzien door 12V Li-ion powerpacks. De meegeleverde 110V AC - 240V AC acculader laadt de powerpack binnen 3 uur op.

Met dit veiligheidsvest aan kunt u in het donker heel goed uw werkzaamheden doen.

Ideaal voor elektricien/td (bij stroomuitval in de meterkast), agrarische- en transport wereld waar lang niet alles verlicht is; beide handen vrij en goed zicht, maar zeker ook in de bouw waar de komende tijd een deel van de dag in het donker gewerkt wordt.

Introductieprijs van € 72,= excl. btw (introductieprijs geldt t/m 30 november 2017)

Wordt geleverd incl. 230V en 12/24V lader.

Video

Meer informatie

Voor meer informatie of als u een veiligheidsvest met LED verlichting wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 in Putten.