Veiligheidsschoenen

Op vele verschillende plekken in de bouw en industrie wordt gebruik gemaakt van veiligheidsschoenen. Deze werkschoenen, speciaal vervaardigd ter bescherming van de voeten, zijn gemaakt om het effect van verscheidene externe factoren te minimaliseren.
Zo zijn er veilgheidsschoenen met stalen neuzen ter bescherming van verbrijzeling van de voeten en waterresistente of geheel waterdichte schoenen die de voeten droog houden bij natte werkzaamheden. 

Tegenwoordig gaat de productie van werkschonen zelfs een stuk verder dan alleen functionaliteit in de vorm van veiligheid voor de drager. Ook het uiterlijk van veiligheidsschoenen is gaandeweg steeds verder ontwikkeld. Hierdoor zijn er ook veilige werkschoenen verkrijgbaar met een 'standaard' uiterlijk door meer weg te hebben van een hippe sneaker of zakelijke schoen. Zo bent u in staat zich ten allen tijden veilig en representatief over de werkvloer te verplaatsen. 

Om u een duidelijk overzicht te geven van de verschillende uitvoeringen veiligheidsschoenen die verkrijgbaar zijn, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste eisen: 

Klasse

Eisen en eigenschappen

S1

Veiligheidsneus en anti-statisch, neemt energie op in de hiel.

S2

Als S1 met verhoogde waterafstotendheid/resistentie.

S3

Als S2 met een niet penetreerbare tussenzool en anti-slipprofiel.

S4

Als S1 maar dan gemaakt van kunststoffen en dus helemaal waterdicht.

S5

Als S4 met niet penetreerbare tussenzool en anti-slipprofiel

 

In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment veiligheidsschoenen, zodat voor iedere activiteit het gewenste en vereiste schoeisel verkrijgbaar is.

Veiligheidswerkschoenen

Ons assortiment

Catalogus werkschoenen  Download ons assortiment veiligheidswerkschoenen (866 kb)

 

 

 

 

  

 

Meer informatie

Voor meer informatie over ons assortiment veiligheidsschoenen kunt u contact opnemen met ons via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.