Nieuw van Phantom: UNI tappen

Phantom tappen

Phantom tappen

Wanneer u schroefdraad moet tappen, is het belangrijk om een machinetap te vinden met de juiste snij-eigenschappen. U wilt immers een machinetap gebruiken die geschikt is voor het materiaal waarmee u werkt. In het Phantom draadsnijprogramma vindt u voor elk type materiaal, zowel voor blinde als doorlopende gaten, de juiste machinetap.

Nieuw van Phantom: UNI tappen

Nieuw in het assortiment van Phantom zijn de UNI machinetappen, die breed inzetbaar zijn in verschillende materialen dankzij de speciale geometrie en nabehandeling van de tappen.

De UNI machinetappen zijn gemaakt voor de meest voorkomende schroefdraad soorten, zoals Metrisch, Metrisch Fijn, UNC, UNF en BSP (G) en bij uitstek geschikt voor het tappen van doorlopende gaten in (roestvast) staal, gietijzer en non-ferro materialen.

Voordelen van Phantom UNI tappen

  • Reduceert tapbreuk
  • Voorkomt een te grote schroefdraad
  • Verbetert de draad kwalitatief en spaanafvoer
  • Voorkomt het kluwen van de spannen om de schacht

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Phantom UNI tappen dan kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via Whatsapp 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten: Hoge Eng West 14 of in Nijkerk: Tijsselingstraat 2.