{tab= Eindelijk één universele RVS buisklem }

tubiclic-klTubiClic de gepatenteerde standaard voor het flexibel en eenvoudig fixeren van leidingen en buizen in gefreesde sleuven.

 

Eindelijk één universele RVS buisklem

Voor bevestiging van diverse buis-en leidingmaten in bijna alle maten van uw gefreesde sleuf.

 

tubiclic2

  • Optimale fixatie
  • Buizen van ø 16 - 25 mm
  • Sleuven van 18 - 35 mm
  • Snel en eenvoudige toepassing
  • Sterk RVS verenstaal
  • Gepatenteerde superoplossing

 

Het gepatenteerde TubiClic systeem is met één simpele handbeweging op de leiding/buis vast te klemmen. Daarna is met dezelfde eenvoud de leiding/buis inclusief de TubiClic achterin de gefreesde sleuf te drukken en klaar!

 

Enorme tijdsbesparing en gemak, alles met één hand te bedienen. ook als je bijvoorbeeld op een trap staat. Deze gepatenteerde TubliClic speciale RVS verenstal oplossing zorgt voor ongekende flexibiliteit.

 

Eén product voor alle leidingen/buizen van Ø 16 t/m 25 mm en voor alle gefreesde sleuven van 18 - 35 mm.

 

TubliClic is de standaard voor veilige en zeer snelle, zekere bevestiging van leidingen in muren. De leidingen blijven maximaal achterin de sleuf zitten. Buiten alle tijdsbesparende handelingen voor de installateur, kan ook de stucadoor het volledig goed gevuld afwerken. Doordat de TubiClic van RVS is, blijven er ook geen kleursporen door vocht achter.

 

 

tubiclic-plaatsen

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over de Tubiclic RVS univesele buisklem kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.