{tab= Stanley carbide reservemes}

carbide-reservemes-klRevolutionaire Carbide vervangmessen

 

Stanley, de specialist in messen en reservemessen, onderzoekt voortdurend hoe zijn producten verder te ontwikkelen. Zo lanceerde Stanley in 2009 het FatMax reservemes dat 35% scherper is dan de meeste messen op de markt. Vandaag gaat Stanley nog een stap verder met het Carbide reservemes: een mes dat 5x langer meegaat dan alle andere messen.

 

 

Andy Mills, product manager, geeft een woordje uitleg:
"Te dikwijls moet de eindgebruiker de mesjes (blades)vervangen, waardoor hij geld en tijd verliest. De vakman wil ook een langere en betere snijprestatie op moeilijke materialen."


Stanley Pro-Actief: Hoe speelt Stanley hierop in?
Andy Mills: Met een revolutionair vervangmes: via een gepatenteerd proces wordt door middel van een krachtige laserstraal carbide (koolstofpoeder) op de snijrand van het mes gevestigd. Carbide is op diamant na het meest duurzame en hardste materiaal. Resultaat: niets dan voordelen. Hetzelfde mes kan veel langer gebruikt worden. De perfecte snijprestatie duurt 5X langer dan de bestaande messen. Bovendien tast de carbide snijkant de flexibiliteit van de rest van het mes niet aan.

 

Kenmerken:

 

  • Uniek reservemes met nieuwe gepatenteerde technologie
  • Reservemes met langste levensduur
  • Verbeterde duurzaamheid - gaat tot 5X langer mee dan bestaande reservemessen
  • Snijrand afgewerkt met Tungsten Carbide

 

{tab= Meer informatie}

 

De Stanley Carbide reservemessen (art.nr. 1600206) zijn verkrijgbaar voor € 7,99 (per 5 stuks) netto excl. btw.

 

Voor meer informatie over de Carbide reservemessen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken aan de Hoge Eng West 14 te Putten.