Webshop signaalkleding / Rijkswaterstaat kleding

Signaalkleding / RWS kleding

Signaalkleding-rijkswaterstaat kleding

Een goede zichtbaarheid is een vereiste bij kleding die gedragen wordt bij werkzaamheden langs wegen of op gevaarlijke plaatsen.
Vandaar dat wij een nieuwe webshop geopend hebben met kleding die voldoet aan de eisen in geval van werkzaamheden die plaats vinden onder gevaarlijke omstandigheden waarbij de zichtbaarheid sterk beperkt of onvoldoende is. 

De op deze site aangeboden kleding zorgt voor zeer hoge zichtbaarheid bij slechte weersomstandigheden met beperkt zicht, bij alle lichtomstandigheden overdag en in het donker bij kunstlicht en licht van voertuigen.

De fluorescerende stof heeft vooral overdag de belangrijke functie door het daglicht te weerkaatsen, terwijl de reflecterende banden vooral 's nachts het licht weerkaatsen en zo de veiligheid van de gebruiker op het werk of langs de weg garanderen. 

In Nederland is het Rijkswaterstaat keurmerk vereist, wanneer men in Nederland langs wegen en/of spoorwegen werkt voor de overheid. De RWS (Rijkswaterstaat) kleding heeft een Romeins twee (II) op de rug. 

In onze nieuwe webshop vind u een scala aan kleding die een RWS en een EN 20471 keurmerk heeft. 

Neem snel een kijkje op onze nieuwe webshop: www.signaalkleding-online.nl