RWS reflectiekleding

Van top tot teen hoge zichtbaarheid met M-Wear RWS reflectiekleding

Opvallen bij slecht zicht of in het donker, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op en langs de weg? Het dragen van RWS reflectiekleding zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid en verhoogt bovendien de veiligheid van de gebruiker. Om deze reden breidt M-Wear het bestaande assortiment verder uit met reflectiekleding van hoogwaardige kwaliteit.

Hoogwaardige RWS reflectiekleding

De nieuwe reflectiekleding is goedgekeurd volgens de EN ISO 20471 norm en de eisen van Rijkswaterstaat (RWS) en is tevens universeel inzetbaar. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit met een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de stoffen antibacterieel en enzymenvrij. De producten zijn verkrijgbaar in twee kleuren (fluo geel en fluo oranje), die prima met elkaar te combineren zijn.

Toevoegingen Hi-Viz assortiment

M-Wear biedt voor elke buitenwerker geschikte refelctiekleding: van (amerikaanse) overalls tot reflecterende werkjassen, werkbroeken, t-shirts en sweaters. Daarmee voorziet M-Wear de gebruiker van een hoge zichtbaarheid van top tot teen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de RWS reflectiekleding dan kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36, via Whatsapp 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 in Putten of aan de Tijsselingstraat2 in Nijkerk