Nieuw bij Jecor het renovatie meerpuntsluiting slot t.b.v. kunststof deuren

renovatieslot Eindelijk een probleem minder door het 2 delige deurslot.

Het renovatie meerpuntsluiting slot bestaat uit 2 delen (hoofd- / ondereinddeel en het bovenste deel) en is verstelbaar in diverse hoogtes.

 

Jecor is blij dat zij nu een oplossing hebben gevonden om bij bestaande deuren de meerpuntsluiting te vervangen, zonder veel moeite te moeten doen om het merk/ type te achterhalen. Met dit slot kom je altijd uit de voeten.!!!!! De kreet van dit merk hebben wij niet of dit model is niet meer leverbaar is dus verleden tijd. Bij veel gevallen kan u zelfs de bestaande sluitplaten/kom hergebruiken. Maar indien van toepassing hebben wij ook universele sluitplaten voor dit slot op voorraad. 

renovatieslot1Hieronder de specificatie van het slot 

  • Slot links en rechts bruikbaar
  • SKG **ster
  • Breedte voorplaat                                             16mm
  • Doornmaat hoofdkast                                        35mm
  • Steekmaat (pc) hoofdkast                                  92mm

 

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie over dit renovatie meerpuntsluiting slot t.b.v. kunststof deuren (art.nr. 1199871)(sluitplaat dag-en nacht din. links, art.nr. 1199916; sluitplaat dag- en nacht din.rechts, art.nr. 1199919; bijzetsluitplaat, art.nr. 1199921)  kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.