Puck keysafe, de veiligste sleutelkluis van Nederland

Puck keysafe, de veiligste sleutelkluis van Nederland (SKG**) uit voorraad leverbaar

Puck keysafe

Gepatenteerde code-verdwijn-techniek

Bij het openen verdwijnt de code automatisch, waardoor uw code niet ongewild te herleiden is. Het is niet mogelijk het kluisje vergeten af te sluiten want het kluisje valt automatisch in het slot zodra de kap wordt terug geplaatst.

Voor iedereen en overal

De Puck keysafe is breed toepasbaar zoals in woon-, werk- en zorgsituaties en volledig onafhankelijk van beheer- of sluitsystemen.

Te slim voor inbrekers

Hoe harder de Puck keysafe wordt aangevallen, hoe moeilijker hij te openen is. Bij een krachtige aanval op de Puck blokkeert het mechanisme, waardoor je het slot niet meer kunt opendraaien. De Puck keysafe is het enige mechanische code sleutelkluisje met SKG certificering. Daardoor veilig toe te passen binnen Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Gepantserde stalen kap geeft aanvallers geen schijn van kans. Heavy duty muurankers voor veilige muurmontage.

€ 10,= introductiekorting

Tot 31 december 2017 ontvangt u op onze site zorg-sleutelkluis.nl € 10,= introductiekorting op de Puck keysafe, vul in het winkelwagentje de kortingscode INTROPUCK in en u ontvangt per Puck € 10,= korting (incl btw)

Bestel de Puck Keysafe online op onze zorg-sleutelkluis webshop