{tab=Nieuw bij Jecor: Perfectpro werkradio's}

Perfectpro werkradio'sVanaf heden zijn wij Music Center Dealer van Perfectpro.

Dit houdt in dat u bij Jecor Professioneel een ruim assortiment Perfectpro werkradio’s op voorraad vindt.

 

Perfectpro is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van werkradio’s voor de professional. Vanuit dit unieke specialisme bieden wij u, als vakman, de keuze uit het meest complete assortiment muziekgereedschap.

 

Het ruime assortiment bij Jecor geeft u de keuze tussen verschillende modellen radio’s met elk haar eigen functies. Zo zijn er een aantal modellen uitgerust met de nieuwste DAB+ technologie. Dit heeft als belangrijkste voordelen ten opzichte van FM:

 

  • Een meer zuivere, ruisvrije ontvangst -zeker in stereo
  • Een betere geluidskwaliteit
  • Meer, landelijke te ontvangen zenders waaronder ook zenders die momenteel niet op FM te ontvangen zijn.
  • Meer bedieningsgemak en zenderinformatie

 

Daarnaast heeft Jecor ook werkradio’s met Bluetooth functie zodat u uw eigen muziek naar de werkradio kunt streamen en, indien u dat wenst, tegelijkertijd gewoon telefonisch bereikbaar kunt blijven.

 

Om klaar te zijn voor de harde, dagelijkse realiteit zijn alle Perfectpro werkradio’s regen-, vuil- en stofbestendig. De behuizing en rolbeugels zijn volledig vervaardigd uit slagvast ABS kunststof en bij diverse modellen voorzien van additionele, rubberen schokdemping.

De 2 jaar garantie geeft u verder alle zekerheid.

{tab=Meer informatie}

Voor meer informatie over de Perfectpro werkradio's kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 

voor uitgebreide informatie over de Perfectpro radio's kunt u ook terecht op de website van Perfectpro.