Oxxa veiligheidshandschoenen

Oxxa veiligheids handschoenen

Oxxa veiligheids handschoenen

In Nederland loopt men tijdens bouw- en constructiewerkzaamheden jaarlijks zo'n 260.000 hand- en polsverwondingen op. Bovendien is wettelijk bepaald dat de werkgever de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar dient te stellen aan de werknemers. Het is daarom zeer belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste handbescherming.

Oxxa ontwikkeld en produceert moderne werkhandschoenen van hoge, constante gecertificeerde kwaliteit en met het grootste draagcomfort om de veiligheid en tevredenheid van de gebruikers te verbeteren en de productiviteit op de werkvloer te verhogen.

Waarom Oxxa?

  • Gemaakt van de beste materialen
  • Comfortabele producten met een moderne uitstraling, zeer goede pasvorm, grip en vingergevoeligheid
  • Klein, overzichtelijk en compleet assortiment
  • Langere levensduur, waardoor lagere kostprijs
  • Producten voldoen aan diverse normeringen

Nieuw: Oxxa dyneema Diamond technolgie

Recentelijk heeft Oxxa de Dyneema Diamond geïntroduceerd. Deze technologie is een baanbrekende nieuwe vezel op het gebied van snijbestendigheid. De vezel is ontwikkeld door DSM Dyneema en is een verbetering op de al gevestigde snijbestenidge vezel met Dyneema die nu al miljoenen handen overal ter wereld beschermt. Deze vezel verdubbelt de snijbestenidgheid en het comfort en zet een nieuwe standaard in de industrie voor handbescherming.
Dyneema Diamond Technology haalt een snijniveau 5 conform de EN388 norm zonder het gebruik van glasvezel of staal. Samen met de hoge abrasie weerstand zorgt Dyneema Diamond Technology niet alleen voor een verbeterde duurzaamheid en levensduur van beschermende handschoenen maar ook voor een verhoging van de veiligheid en productiviteit.

Bekijk en bestel de producten van Oxxa via onze webshop of kom langs in onze showroom.