Oxloc profielcilinders

Oxloc profielcilinders en sluitsystemen

Oxloc profielcilinder

Met de komst van de O9, O8 en O7 profielcilinderseries speelt Oxloc in op de veranderende inbraakmethodes (kerntrekken) en de hieruit voortvloeiende keuringseisen (SKG***).

Samen met de O6 en O5 series biedt Oxloc meer dan ooit voor elke situatie een passende oplossing en vele aanvullinde mogelijkheden.

Ontwikkeling & productie

Veel van de Oxloc producten worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Dit geeft ons niet alleen volledige controle op de kwaliteit, maar ook de mogelijkheid om snel en adequaat te reageren op speciale wensen en eisen uit de markt.

Kwaliteit & precisie

Oxloc profielcilinders worden met de hoogst mogelijke precisie op de modernste machines geproduceerd. Maar ook de toegepaste materialen en oppervlaktebehandelingen garanderen, ook op lange termijn, een betrouwbare en storingsvrij systeem.

Garantie

Oxloc biedt op alle cilinders 10 jaar garantie* op fabricagefouten en vroegtijdige slijtage. Voor het naleveren van sleutels garandeert Oxloc een termijn van 20 jaar.

*Deze productgarantie vervalt in geval van verkeerde montage, onoordeelkundig gebruik, onvoldoende onderhoud of moedwillige vernieling.

Een uniek voordeel: onze 14 mm kern

  • Meer ruimte voor langere stiften: meer sluitingen
  • Meer ruimte voor dikkere stiften: mechanische stabiliteit
  • Meer contactoppervlakte tussen stiften en stiftkanalen: minder slijtage

Meer informatie

Voor meer informatie over de Oxloc profielcilinders en sluitsystemen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten: Hoge Eng West 14 of in Nijkerk: Tijsselingstraat 2.