Nooit meer vergeten uw deur op slot te doen

Nooit meer vergeten uw deur op slot te doen

Veilig, vrijer, vriendelijker

De Nemef zelfsluitend veiligheid deurslot 4100 Plus serie, dit slimme slot draait uw voordeur automatisch op slot, flipperen is verleden tijd!

Hoe vaak vraagt u u zelf af of of u de deur wel op slot gedraaid hebt? Veel mensen zijn er niet gerust op. Met Nemef 4100 plus hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Dit slimme slot draait uw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!

Altijd automatisch de deur op slot

Nemef 4100 plus is een veiligheidsslot dat geschikt is voor alle houten deuren die als voordeur dienen. Door een slimme zelfvergendeling valt de nachtschoot altijd automatisch in het slot. Wel zo veilig, ook als u maar even van huis bent. Met Nemef 4100 plus hoeft u de deur dus nooit meer met de sleutel op slot te draaien.

Inbraakbeveiliging

Het Nemef 4100 plus slit is SKG** gecertificeerd en staat voor optimale inbraakwerendheid, kwaliteit en duurzaamheid. bovendien voldoet dit product aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om vanaf de buitendzijde de deur open te flipperen met een pasje omdat de deur altijd op slot zit.

EasyExit functie voor vluchtveiligheid

Uiteraard heeft Nemef ook over de vluchtveiligheid nagedacht. Mocht er brand of paniek uitbreken, dan moet u snel naar buiten kunnen. Kostbare tijd gaat verloren indien u de voordeur dan nog met de sleutel moet openen. Met de EasyExit functie kan de deur van binnenuit eenvoudig geopend worden door de deurklink naar beneden te drukken. En dit zonder sleutel te gebruiken.

Het slot vervangen kunt uzelf

Nemef 4100 plus is eenvoudig uitwisselbaar met veel toegepaste veiligheidssloten, zoals de Nemef 1279, 4109 en 4119. U kunt het slot zelf monteren zonder dat hier moeilijk boor- of freeswerk aan te pas hoeft te komen. Het bestaande deurbeslag en de cilinder in de deur kunnen behouden blijven.

Video