Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

 

{tab=Nodazzle (veiligheids)verlichting}

Nodazzle noodverlichtingNodazzle een combinatie van gemak en veiligheid

 

Nodazzle is een nieuw innovatief Nederlands product. Het voorziet in de mogelijkheid om gemak en veiligheid op een eenvoudige manier in iedere woning te introduceren.
En dat is nodig!
Jaarlijks vallen er circa 50 doden bij een woningbrand. De verwachting is dat in 2030 bij ongewijzigd beleid dit aantal met 19% zal toenemen waarbij dan bijna 50% (nu 31%) van de doden door een woningbrand boven de 65 jaar zal zijn (volgens Rene Hagen, lector Brandpreventie en voorzietter van de Nationale Brandpreventieweken).
Daarnaast vallen er bij 7000 woningbranden per jaar circa 700 ernstig gewonden. Het grootste deel van de slachtoffers wordt veroorzaakt door rook. rook ontwikkelt zich razendsnel. Zelfs in uw eigen huis kunt u daardoor volledig gedesori├źnteerd raken. Bovendien produceert rook giftige gassen die bij kleine concentraties je reactievermogen en zingtuigelijke waarnemingen direct aantassen. Deze gassen zijn dodelijk. Rook is daarmee doodsoorzaak nummer1 bij woningbranden.
Daarnaast komen jaarlijks 130.000 55-plussers op de spoedeisende hulp afdeling van het ziekenhuis terecht ten gevolge van een val. Een deel daarvan gebeurt 's nachts. In 43.000 gevallen is het letsel zo ernstig dat een opname in het ziekenhuis volgt (Bron: Consument en Veiligheid, 2009).

 

Veel woningen zijn al uitgerust met rookmelders. Een groot deel van de doden en gewonden is te voorkomen door het aanbrengen van Nodazzle verlichting.
Naast veiligheid die Nodazzle brengt geeft de speciale verlichting een enorm gebruiksgemak in het donker.

 

Gemak

 

Plaats de Nodazzle verlichting in de gang, boven de trap en op de overloop zodat er altijd licht is, wanneer u bijvoorbeeld thuiskomt of 's nachts nog even naar het toilet gaat. Door de speciale frequentie van het licht is het niet storend voor slapende mensen. Zo kunt u 's nachts even bij de kinderen kijken zonder ze te wekken en zonder te struikelen of stoten uw weg vinden.

 

De toestellen zijn geschikt voor zowel normale penlite batterijen als oplaadbare batterijen. de montage kan eenvoudig gebeuren met behulp van dubbelzijdige tape. Daarnaast zijn er toestellen die voorzien zijn van een accu die rechtstreeks op de netspanning aangesloten kunnen worden. Hiermee bent u altijd verzekerd van het Nodazzle-licht aangezien de accu constant op spanning wordt gehouden.

 

Veiligheid

 

Het is al bekend dat een vluchtroute ook in eigen huis van levensbelang kan zijn. Het wordt door de brandweer aangeraden om een vluchtplan te bespreken met uw huisgenoten. Dat houdt onder andere in dat iedereen weet wat hij/zij moet doen en waar hij/zij naartoe meot gaan in geval van brand. Nodazzle is er om het vluchten te vergemakkelijken.

 

Plaatsing

 

Plaats de Nodazzle-toestellen langs de vluchtroute(s) in huis. Voor voldoende licht op de vloer in geval van rookontwikkeling, adviseren wij op de vluchtroute de toestellen op 50 cm hoogte op te hangen.

 

{tab=Producten}

 Nodazzle Basic InNodazzle Basic In

 

De Nodazzle Basic In is het ideale plafondarmatuur op plekken waar geen stroom voorhanden is en waar wandmontage lastig is, bijvoorbeeld in badkamers.

 

Meer informatie ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nodazzle Basic OnNodazzle Basic On

 

De Nodazzle Basic In is het ideale plafondarmatuur op plekken waar geen stroom voorhanden is en waar wandmontage lastig is, bijvoorbeeld in badkamers.

 

Meer informatie ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nodazzle Basic WallNodazzle Basic Wall

 

De Nodazzle Basic Wall is veiligheidsverlichting die gemonteerd kan worden op plaatsen waar de aansluiting niet op de juiste plek zit of stroom gewoonweg niet voorhanden is.

 

Meer informatie ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nodazzle HomeNodazzle Home

 

Opbouwtoestel met een extra groot bereik, voor grotere ruimten. Wordt aangesloten op het lichtnet. Bij stroomstoringen neemt de Nodazzle-accu de functionaliteiten van het toestel over.

 

Meer informatie ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nodazzle Home XLNodazzle Home XL

 

Opbouwtoestel met een extra groot bereik, voor grotere ruimten. Nodazzle Home XL, armatuur groot. Wordt aangesloten op het lichtnet. Bij stroomstoringen neemt de Nodazzle-accu de functionaliteiten van het toestel over.

 

Meer informatie ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nodazzle travelNodazzle Travel

 

De Nodazzle Travel is speciaal ontwikkeld voor veiligheid op reis. In geval van nood -denk aan brand, rook of een stroomstoring - vind u met Nodazzle veilig de weg in het donker.

 

Meer informatie ....

 

 

 

 

{tab=Video}

 

 

{tab=Meer informatie}

De Nodazzle (veiligheids)verlichting is te bestellen op onze zorg-sleutelkluis webshop.

 

Voor eer informatie over de Nodazzle verlichting kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36, of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

Actie folders

Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018
Hitachi actiefolder
Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018
Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief