icon balie
Afhaalbalie
Afhaalbalie, alleen voor zakelijke klanten
icon showroom
Showroom
Afdeling deuren en bouwbeslag op afspraak!
icon afhaalkluis
Afhaalkluis
24-uurs afhaalservice bij onze vestigingen in Putten en Nijkerk
icon transport
Bezorgdienst
Dagelijkse bezorging in de regio rond onze vestigingen incl. avondbezorging
okt 27, 2021

Kast op maat bestellen bij Jecor Professioneel

Skantrae gelooft dat deuren heel bepalend zijn voor de sfeer in huis. Strak of landelijk, klassiek of industrieel; deuren zetten de toon. Kasten op maat met schuifdeuren zijn daarom een perfecte toevoeging. Deze schuifdeuren sluiten naadloos aan op de bestaande deurenseries, waardoor het mogelijk is om één esthetisch geheel te creëren.

Voor ieder stijl een serie

Kasten op maat die aansluiten op deurenseries om de gewenste woonstijl volledig door te voeren. Dat maakt Skantrae uniek. Naast de industriële woonstijl is dit ook mogelijk in andere stijlen. Bijvoorbeeld de serie Nano die past bij een modern interieur. En Cottage bij de landelijke woonstijl. Liever een rijke, klassieke uitstraling? Doe dan inspiratie op bij de serie Prestige. De serie Accent past juist weer heel goed in woningen met een jaren '30 stijl.

Cottage

Houd u van een landelijke, robuuste woonstijl? Dan is de Cottage schuifkastdeur een echte sfeermaker. Deze deuren combineren schitterend met de binnendeuren uit de Cottage serie van Skantrae

Bekijk deze stijl: Cottage kasten op maat | Skantrae deuren


Prestige serie

De schuifkastdeuren uit de serie Prestige zijn prachtig met een rijke uitstraling door de royale profilering. De profilering geeft een klassieke look aan uw woning en combineert prachtig met binnendeuren uit de serie Prestige.

Bekijk deze stijl: Prestige kasten op maat | Skantrae deuren


Nano

Voor een moderne uitstraling van uw interieur kiest u zonder twijfel voor de schuifkastdeuren uit de Nano serie. Het subtiele lijnenspel van de schuifkastdeuren combineert heel goed met de Nano binnendeuren.

Bekijk deze stijl: Nano kasten op maat | Skantrae deuren


SlimSeries

Met deze strak vormgegeven schuifkastdeuren met een aluminium omlijsting creëert u een modern en subtiel lijnenspel. Kies de bijpassende kleur, decor of glas voor het perfecte plaatje. Prachtig om te combineren met de SlimSeries deuren van Skantrae.

Bekijk deze stijl: SlimSeries kasten op maat | Skantrae deuren


Accent

De binnendeuren uit de Accent serie van Skantrae behoren tot de meest verkochte paneeldeuren van Nederland. Niet verwonderlijk dat we deze deuren ook bij kasten op maat introduceren. Echt voor elke ruimte in uw huis, in elke stijl, hebben wij een passende oplossing.

Bekijk deze stijl: Accent kasten op maat | Skantrae deuren


Studio

De Studio schuifkastdeuren hebben een zichtbare en tastbare structuur en een matte natuurlijke uitstraling. Het zijn stoere massieve deuren die in elke woonstijl toe te passen zijn. Deze deuren hebben een dikte van 28 mm en worden geproduceerd van FSC® gekwalificeerd plaatmateriaal.

Bekijk deze stijl: Studio kasten op maat | Skantrae deuren