icon balie
Afhaalbalie
Afhaalbalie, alleen voor zakelijke klanten
icon showroom
Showroom
Afdeling deuren en bouwbeslag op afspraak!
icon afhaalkluis
Afhaalkluis
24-uurs afhaalservice bij onze vestigingen in Putten en Nijkerk
icon transport
Bezorgdienst
Dagelijkse bezorging in de regio rond onze vestigingen incl. avondbezorging
dec 01, 2021

DIY-schuifdeur Cubo

De trend van minimalistische interieurs met industriële accenten zie je terug in veel woningen. Daarnaast is er de behoefte om ruimtes te scheiden of om ruimte te besparen. Dat kan nu eenvoudig zelf in stijl gerealiseerd worden met de DIY(do-it-yourself)-schuifdeur Cubo, die een strak uiterlijk combineert met hoogwaardige kwaliteit.

 

De Do-It-Yourself-schuifdeur Cubo combineert een strak uiterlijk met hoogwaardige kwaliteit. Uitgevoerd met zwart aluminium profiel en transparant of mat glas naar keuze geeft de Cubo een industriële uitstraling aan je interieur. Daarnaast bespaart een schuifdeur ruimte in vergelijking met een draaideur.
 
De DIY-schuifdeur Cubo is verkrijgbaar in acht varianten, afhankelijk van uw voorkeur in:

  • Grootte: u kunt kiezen uit een deur van 215 cm hoog of een deur van 235 cm hoog.
  • Type glas: u kunt kiezen uit transparant glas of matglas.

 

De deur bestaat uit een zwart aluminium profiel en vier glaspanelen die eenvoudig te monteren zijn. Het geharde glas is 6 mm dik. De deur is 98 cm breed en 2,8 cm dik. Het stalen ophangsysteem is voorzien van een matzwarte poedercoating. De meegeleverde deurstoppers, afstandhouders en de vloer­geleider zorgen voor een goede geleiding van de schuifdeur. Vanzelfsprekend wordt deze complete DIY-set aangeboden inclusief bevestigings­materiaal en een uitgebreide montagehandleiding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via tel. 0341-369636 of via Whatsapp +31341369636 oif via e-mail