Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mrt 21, 2018

Hitachi stofbox voor tegelzetters en installateurs

Stofvrij werken met de Hitachi stofbox voor tegelzetters en installateurs. Het resultaat met de stofbox is een geïntegreerd stofvrij systeem. Speciaal ontwikkeld voor het doorslijpen of bewerken van hardsteen- of kermaische tegels, waarbij het stof van zowel de onderzijde als de bovenzijde wordt afgezogen.

Hitachi stofbox:
  • TNO goedgekeurd
  • Eenvoudig te monteren aan de Hitachi haakse slijper en de Hitachi stofzuiger
  • Aan beide zijden worden de openingen afgesloten door draaidoppen
  • Met behoud van zicht op het werk
  • Er blijft geen stof in de box achter
  • Grote opbergplaats voor toebehoren
  • Werken in een gezonde stofvrije werkomgeving voor de tegelzetter
  • Is stapelbaar op Hitachi System Case

Bekijk hier de productvideo van de Hitachi stofbox

De Hitachi stofbox is door TNO getest en goedgekeurd voor 8 uur werken met keramische- of natuursteen tegel.

Bekijk hier de TNO prestatietoets

Elke oplossing voor stofvrij werken

Bij Hitachi vinden ze dat u te allen tijde moet kunnen vertrouwen op uw gereedschap. Qua prestaties, maar ook als het gaat om uw gezondheid. In de bouw is stofvrij werken sinds 2013 de norm. De grote hoeveelheden kwarts- en fijnstof - die vrijkomen bij zagen en boren in steensoorten - kunnen niet alleen leiden tot hoge boetes, maar vooral tot blijvende gezondheidsschade aan de longen. Hitachi levert TNO gecertificeerde stofafzuigsystemen voor nagenoeg elke machine door een verbinding te maken tussen de machine en de stofzuiger. De adapter zuigt zich vast aan stenen en beton oppervlaktes. Tijdens het boren wordt het stof direct uit het boorgat weggezogen. De stofafzuigadapters zijn er in een aantal varianten. Voor boorgaten tot 14 mm, tot 85 mm en tot maximaal 175 mm. Zo kunt u altijd stofvrij werken, waar u ook bent.

Hitachi heeft verschillende TNO gecertificeerde oplossingen voor stofvrij werken.
Nieuwsgierig? Bekijk onderstaande video