Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mrt 21, 2018

Gebr. Bodegraven: Blackline tuinbeslag

Het tuinbeslag van GB is uitgebreid met een "Blackline". Hengen, duimen, kruishengen, grendels en deurvangbeugels zijn vanaf heden verkrijgbaar in zwart gepoedercoate (EPZ) uitvoering.

Bovendien zijn er nieuwe Rustica model hengen en plaatduim leverbaar voor standaard en vlakwerk.

Poedercoating voor lange levensduur

GB streeft naar een kwalitatief goed product, voor het tuinbeslag in EPZ is gekozen voor een poedercoating. Poedercoating met een juiste voorbehandeling bepaalt in hoge mate de levensduur en de kwaliteit van het product. Het doel van de voorbehandeling is het verwijderen van verontreinigingen, het bevorderen van de hechting en extra corrosiebescherming.

Een goede voorbehandeling voor het poedercoatproces is een Kataforese Tauch Lackierung (KTL)-behandeling. KTL is een hightech voorbehandeling met een watergedragen primer, afkomstig uit de automobiel industrie. Deze doorgaans zwarte epoxylaag, met tussen de 15 en 40 μm laagdikte, zorgt samen met de juiste voorbehandeling voor de optimale corrosiewering.

Na de KTL-behandeling krijgen de producten een poedercoating behandeling.

De poedercoating geeft een mooi matte zwarte uitstraling aan het product.

Meer informatie

Voor meer informatie over het zwarte tuinbeslag kunt u contaxct met ons opnemen via tel. 0341 - 369636, via Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2.