Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mrt 21, 2018

Fastfix deuvel

De Fastfix is een gepatenteerd en SKH-gecertificeerd (SKH BGS011) alternatief voor de houten deuvel en zorgt ervoor dat kozijnverbindingen binnen de BRL 0819 meteen na het opsluiten een hoge sterkte hebben.

De voordelen van de Fastfix deuvel:
  • De Fastfix is voorzien van weerhaken die een veel hogere sterkte van het kozijn tot gevolg hebben, bovendien zijn de deuvels zeer maatvast waardoor de kans op vervorming veel kleiner  en kans op openstaande verbindingen nihil is.
  • Kozijnen kunnen meteen na opsluiten worden opgehangen in transport naar spuiterij. dit scheelt wachttijd en handelingstijd.
  • De Fastfix is zodanig ontworpen dat er geen noodzaak meer is om voor naaldhout een overmaatse deuvel of een kleinere boring toe te passen. Fastfix is gemaakt van zeer vormvast kunststof dat nagenoeg ongevoelig is voor vochtpercentage in de ruimte.
  • Fastfix heeft dus geen aparte opslag nodig en is zeer vormstabiel
Werking en gebruik

De Fastfix is zodanig ontworpen dat de weerstand om de deuvel in het gat te slaan of te persen laag is, terwijl de weerstand om de deuvel uit het gat te trekken juist zeer hoog is. Deze hoge uittrekweerstand is direct nadat de Fastfix wordt geplaatst aanwezig.

SKH-gecertificeerd
  • Fastfix is SKH-gecertificeerd en mag gebruikt worden in combinatie met alle houtsoorten waar uw lijm geschikt voor is
  • Naast pulsbelasting en statische belasting volgens BRL0819 heeft de Fastfix1480 nu ook de snelverweringstest glansrijk doorstaan
  • De Fastfix is dus SKH goedgekeurd voor gebruik in BRL0819
Meer informatie

Voor meer informatie over de Fastfix deuvel kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp: 0622296460, of via , maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2.