Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mrt 21, 2018

Dulimex bijzetslot DSKG 7-serie

DSKG 7-serie is verbeterd!

Het DX insteek bijzetslot SKG**® voor profielcilinder (DSKG 7-serie) is verbeterd! Voor een vlekkeloze en duurzame werking van het slot is een extra schroefgat voor bevestiging van de profielcilinder toegevoegd. Deze extra geleiding voor de stelschroef zorgt ervoor dat de profielcilinder recht tegen het slot wordt aangetrokken. De meenemer van de profielcilinder is hierdoor altijd goed gepositioneerd en dit garandeert een 100% juiste werking van het slot.

Waarom?

In het verleden kon het gebeuren dat bij montage van de profielcilinder, deze scheef getrokken werd. De meenemer was hierdoor niet goed gepositioneerd en het slot kon niet ver- of ontgrendeld worden. Met deze productaanpassing behoort dit probleem tot de verleden tijd.

Ook het oog wil wat

Naast deze technische productverbeteringen is ook de afwerking van het slot en de verpakking aanzienlijk verbeterd.

Combineer

Een insteekbijzetslot uit de DSKG 7-serie is enkel toe te passen als aanvullende beveiliging naast een hoofdslot. Voor een totale oplossing kunt u als hoofdslot onze DX veiligheidssloten SKG**® toepassen. Zo heeft u uw voordeur optimaal beveiligd tegen inbraak!