Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 3 augustus t/m/ vrijdag 21 augustus  zijn wij geopend van 08.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

mei 18, 2018

Creëer uw eigen laadruimte inrichting tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Het Smartlok systeem van Loadlok is een ingenieus bevestigingssysteem, met dit bevestigingsysteem creërt u verstelbare bevestigingspunten op de plekken waar u deze het meest nodig heeft. Nadat de bevestigings punten zijn aangebracht kunt u deze gebruiken om in combinatie met een spanband verschillende soorten lading vast te zetten.

Het principe van Smartlok is vrij simpel. U monteert de Smartlok rail op een punt waar u graag een bevestigingspunt zou willen hebben. Op de rail kunnen de speciale Smartlok fittingen geplaatst, verplaatst, verschoven en verwijderd worden over de gehele lengte van de rails. Eenmaal op zijn plaats wordt de fitting door een krachtige veer vergrendeld en is het bevestigingspunt gecreëerd. Komt het toch niet lekker uit op deze positie? Dan kunt u het punt eenvoudig over de gehele rail verschuiven tot een punt wat beter past.

De Smartlok rails zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De fittingen, spanbanden en andere accessoires worden hierbij niet meegeleverd, deze moeten apart bijbesteld worden!

Horizontaal en verticaal, op de vloer en op de wand toepasbaar.

Toepasbaar in bedrijfswagens en aanhangwagens.

Download complete folder

Voor meer informatie neem contact op met onze verkoopafdeling tel. 0341 36 96 36 of via