Nemef Entr

Nemef ENTR, digitale toegangscontrole voor wonen, zorgverlening en recreactiewoningen

Nemef ENTR

Met de digitale ontwikkeling verandert onze leefwereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel concept ontwikkeld voor het openen en beheren van een woningdeur.

Of het nu gaat om extra luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van een recreatiewoning? Nemef ENTR kan het allemaal.

Nemef ENTR: elektronische motorcilinder

Nemef ENTR is een elektronische motorcilinder die eenvoudig, zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur gemonteerd kan worden. door de bestaande cilinder - eventueel tijdelijk - te vervangen, kan de deur met een afstandsbediening of een smartphone app geopend worden. Indien gewenst kun je de deur ook altijd nog openen met een sleutel.

Nemef ENTR voor woningen

U kunt uw voordeur eenvoudig upgraden naar elektronische tegang zonder deze aan te passen. Ervaar het geamk van sleutelloze toegang en open uw deur met smartphone, afstandbediening, pincode of vingerafdruk. Daarnaast kunt u met de online functionaliteit berichten ontvangen, wie wanneer naar binnen is gegaan, zodat u weet dat de kinderen weer veilig thuis zijn. Kies voor gemak en maakt uw smartphone een virtuele sleutel.

Nemef ENTR maakt zorg toegankelijk

Mocht iemand onverhoopt (tijdelijk) zorg nodig hebben, dan kunt u voor alle betrokkenen individueel de toegang regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld mantelzorg permanent toegang geven en een thuiszorgmedewerker op vaste dagen en tijden, zonder dat een deur fysiek geopend hoeft te worden. U bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag. Nemef ENTR is daarnaast te integreren in een beheersysteem en bij uitstek geschukt voor zorginstellingen en thuis zorgorganisaties.

Stop uw tijd te verdoen met het ophalen en terugbrengen van sleutels. Vergeet stigmatiserende sleutelkluisjes en zorg ervoor dat u direct toegang heeft tot een woning bij calamiteiten. Dit kan met Nemef ENTR, het veiligheidsproduct van 2015.

Nemef ENTR is binnen 3 minuten te installeren en eenvoudig uitwisselbaar zonder beschadigingen aan de deur, ideaal voor tijdelijke zorg. Nemef ENTR is te integreren in een beheersysteem van derden. Dit maakt het dé oplossing voor zorginstellingen en thuiszorgorganisaties die klaar zijn voor de toekomst!

Nemef ENTR, uw vriendelijke gastheer

Een tijdelijke huurder voor bijvoorbeeld een vakantiewoning kan via een smartphone direct toegang krijgen, zonder dat hij/zij de sleutels ergens moet ophalen. In de online functionaliteit van Nemef ENTR kan vooraf eenvoudig de toegang voor een bepaalde periode toegekend worden. Het risico van verloren of niet teruggegeven sleutels en oneigenlijk gebruik wordt uitgesloten. Ontzorg uwzelf en biedt uw huurder wooncomfort van deze tijd.

Bekijk de Nemef ENTR producten in onze webshop

Video

Meer informatie

Voor meer informatie over de Nemef ENTR kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten of aan de Tijsselingstraat 2 te Nijkerk.