Multi-Monti-plus schroefanker met ETA-keurmerk

Heco Multi-Monti-plus schroefanker met ETA-keurmerk

Schroevenfabrikant HECO heeft zijn assortiment betonschroeven volledig vernieuwd met de presentatie van de MULTI-MONTIĀ®-plus (MMS-plus). Kenmerkend voor de nieuwe generatie schroefankers zijn de snellere verwerking, de hogere belastbaarheid en een breed scala aan toepassingen. De MULTI-MONTIĀ®-plus is goedgekeurd volgens de ETA-15/0784 standaard.

Kern van de vernieuwing van het assortiment schroefankers van HECO is de geoptimaliseerde betondraad. Die heeft daardoor nu een nog groter effectief oppervlak in het beton, waardoor de schroef een veel hogere belasting kan dragen. Dankzij een versterkte vertanding aan de schroef-punt kan de MMS-plus gemakkelijker ingezet worden en is de schroef minder onderhevig aan slijta-ge. De grotere diameter van zowel de schroefpunt als van de schroefdraad zorgt ervoor, dat de schroef beter door het beton snijdt.

De standaarduitvoering van de MMS-plus heeft een zeshoekige kop met aangeperste schijf. Het assortiment bestaat uit talrijke varianten en biedt een breed spectrum aan diameters en belastings-klassen. Nieuw in het assortiment is de MMS-plus V, een voorsteekanker, voor bevestigingen met voorsteek- en afstandsmontage.

HECO heeft met de Europese Technische Goedkeuring (ETA) voor de nieuwe MULTI-MONTI-plus ingezet op een zeer omvangrijk palet aan toepassingen, dat de gebruiker een hoge mate van flexi-biliteit en veiligheid biedt. De goedkeuring omvat bijvoorbeeld ook het gebruik van de schroeven in aardbevingsgebieden conform categorie C1. Ook zijn er nationale en internationale goedkeuringen voor het gebruik van de schroefankers in kanaalplaatvloeren en voor meervoudig gebruik in jong beton.

Nieuw aan de Multi-Monti-plus schroefankers:

  • Nieuwe schroefkop: zeskantkop met aangeperste schijf en kopstempel MMS+
  • MMS-plus betonschroefdraad: gereduceerde kerndiameter en grotere buitendiameter voor effectiever werkvlak
  • Nieuwe functionele punt: grotere buitendiameter en versterkte vertanding voor minder slijtage

Voorbeelden van toepassing zijn:

Bevestiging van kolommen, buizen, schoren, kabelschachten en leuningen.

Jecor Professioneel helpt u graag bij het samenstellen van de juiste schroefankers bij iedere toepassing. Neem contact op met onze verkoopafdeling of bezoek onze showroom

Voordelen

Toepassingsvoorbeelden