{tab=Modulairslot tv smaldeurslot}

Ces vario FlexNieuw bij Jecor: modulair slot t.b.v. smaldeurslot

 

Uitgerust voor alle mogelijk toepassingen

 

Alles wat u voortaan bij u hoeft te hebben om een defect slot te vervangen, is het handige CES vario Flex systeem.

 

Alle belangrijke maten van het slot, zoals de afstand, de doornmaat en ook de kozijnmaat zijn variabel in te stellen.

 

Daarmee kunt u met een minimum aan onderdelen een maximum aan verschillende slotvarianten samenstellen. Zo bent u op elke deursituatie die u aantreft perfect voorbereid.

 

bij levering is het basis-slot ingesteld op een afstand van 92 mm. Indien een afstand van 72 mm benodigd is, kan het slot snel en eenvoudig tot de juiste maat in elkaar worden geschoven.

 

dit vernieuwde systeem bevat een basis-slot met een doornmaat van 30 mm. Door eenvoudig de in het pakket meegeleverde opvulplaten aan te brengen kan de doornmaat tot maximaal 45 mm worden vergroot. De montageset bevat ook voor elke doornmaat de bijpassende dag- en nachtschoten.

 

Met diverse vlakke voorplaten en een voorplaat met U-profiel kunnen de meest uiteenlopende slotvarianten worden nagebouwd. Twee reduceerhulzen maken het bovendien mogelijk de tuimelaar van 10 tot 9 resp. 8 mm te verkleinen.

 

Hoge Kwaliteit en volledige flexibiliteit

 

 • Hoge kwaliteit
  Voldoet aan de eisen volgens DIN EN 12209
 • Korte reactietijd
  Met CES vario Flex systeem bent u in staat onmiddelijk ter plaatse het benodigde slot in te bouwen. Wachttijden op grond van bestellen, leveren en nogmaals voorrijden zijn niet meer nodig
 • Korte montagetijd
  Altijd heel eenvoudig uit te voeren aan de hand van de duidelijke handleiding
 • Reductie van voorraadkosten
  Met dit innovatieve slot systeem kunt u het aantal sloten dat u op voorraad moet hebben tot een minimum beperken en daarmee een aanzienlijke besparing van uw investeringskosten bereiken.
 • Gemakkelijk na te bestellen
  Om de systeemset na gebruik weer te completeren is het alleen nodig de gebruikelijke onderdelen te bestellen. Daarvoor zijn bij CESlocks passende, naar doornmaat gesorteerde aanvulsets verkijgbaar.

 

Ces vario flex

 

{tab=Montagehandleiding}

 

Download montagehandleiding CES vario flex (2,4 mb)

 

{tab=Video}

 

 

{tab=Meer informatie}

 

Voor meer informatie over dit modulaire slot voor smaldeursloten (art.nr. 87007292) kunt contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.