Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

{tab= Makita }

Makita_Foto_14Dat Makita goede machines op de markt zet is al jaren bekend, naast  goede machines heeft Makita een compleet assortiment en is Makita een goed bedrijf.

Sinds kort kunnen wij u daarbovenop Makita gereedschappen aanbieden waarbij u vooraf exact weet wat deze machines u gaan kosten, niet alleen in de aanschaf maar daarbij tevens wat betreft exploitatie. Als u geïnteresseerd bent lees dan verder:

 

100% voorspelbaar
U wilt absolute zekerheid over de kosten die u maakt voor uw gereedschap? Dan is een servicecontract iets voor u. Tegen acceptabele extra kosten dekt u zich in tegen onvoorziene kosten voor reparatie en service. U sluit dit servicecontract via Jecor met Makita af.

 

Binnen het Servicecontract vallen:

 

  • Alle reparaties ten gevolge van normale slijtage;
  • NEN3140 keuringen;
  • Transportkosten;
  • Gebruik van het Makita Serviceweb®

 

Geen bijkomende kosten
Makita beschikt over een professionele reparatieafdeling waar snel en efficiënt gerepareerd wordt. Dankzij grote voorraden van onderdelen en uitstekende procedures voor ophalen en retourneren van reparaties in combinatie met gekwalificeerde monteurs kan Makita u een ongeëvenaarde service bieden. Via DHL worden reparaties opgehaald, binnen 2 werkdagen gerepareerd en weer teruggestuurd. Dit zonder bijkomende kosten, tenzij er sprake is van molest of moedwillig misbruik van machines. Zulks ter beoordeling van Makita.

Tarieven
De tariefstructuur is heel transparant:

  • Makita is helder en duidelijk bij de hantering van haar tarieven. De Makita adviseurs kunnen hier alles over vertellen.
  • U betaalt het servicecontract bij aanvang vooraf, Makita verzorgt de reparaties.

 

RF-ID
De machines waarop een servicecontract van toepassing is worden voorzien van een RF-ID tag. Dit vereenvoudigt de administratie, voorkomt fouten en verhoogt de efficiency. Deze chip is eveneens te gebruiken in eigen materiaalbeheersystemen.

 

Makita Service Web®
Alle machines worden opgenomen in het Makita Service Web. Via deze applicatie kunt u o.a. machines aanbieden voor onderhoud, en nieuwe machines bestellen.

6 Adviseurs
Bij Makita werken adviseurs die u met raad en daad terzijde staan. Ze komen met hun Rijdende Showroom graag naar u toe om de details van servicecontracten met u door te nemen.

 

Wij kijken uit naar uw reactie.

 

Actie folders

Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen
Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018
Hitachi actiefolder
Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief