{tab= Informatie avond over luchtdicht bouwen }

luchtdichtbouwen-i3systeem-kl

Graag nodigen wij u uit voor een informatie avond over luchtdicht bouwen.

 

Energie wordt schaarser en duurder. Geen wonder dat energiebesparing steeds belangrijker wordt. Luchdicht bouwen, mits op de juiste wijze uitgevoerd, is een voorwaarde om tot een energiezuinig gebouw te komen.

 

Luchtdicht bouwen is niet alleen energiebesparing, maar levert ook een bijdrage aan de waterdichtheid, het voorkomen van vochtproblemen, verbetering van de geluidwering, kortom een kwalitatief goed gebouw is luchtdicht.

 

Sind 1 januari geldt een energieprestatienorm (EPC) van 0,6. Die waarde kan worden gerealiseerd door goed naar de isolatie en luchtdichtheid van de schil te kijken. Het zit 'm vaak in de juiste uitvoering van details, zoals de aansluitingen van ramen en deuren, dakdoorvoeren en de afwerking van dakplaten. Als aannemer heeft u er belang bij dat uw medewerkers en onderaannemers de nieuwste ontwikkelingen kennen en goed weten toe te passen.


Alleen dan kunnen uw bouwwerken voldoen aan alle eisen op het gebied van luchtdichtheid en energiezuinigheid.

 

Op maandag 5 november a.s. zal de firma Tremco Illbruck u graag volledig willen informeren over het luchtdicht bouwen.

 

Deze informatie avond vindt plaats op maandag 5 november 2012 in het Park Hotel, Harderwijkerstraat 14 te Putten en begint om 19.30 uur.

 

Jecor zorgt uiteraard voor een hapje en een drankje.

 

{tab= aanmelden voor deze avond }

Aanmelden voor deze avond uiterlijk 15 oktober 2012