{tab= LED lamp met 3 functies }

comfortlight-klDeze 15 + 5 LED sensor lamp heeft 3 functies

 

  1. LED zaklamp, altijd een opgeladen zaklamp bij de hand.
    Wanneer u de lamp uit de oplaad unit haalt gaan de LED's aan de voorkant van de lamp automatisch aan. Wanneer u de lampen aan de bovenkant van de zaklamp wilt aanmaken; druk op de on/off knop van de lamp. Door op de on/off knop te drukken kunt u wisselen tussen de lampen aan de bovenkant of aan de voorkant van de zaklamp en kunt u de lamp uitschakelen.
  2. Nachtlamp-/oriƫntaite-funtie, ideaal voor kinderkamer of op de overloop.
    Lamp gaat aan in het donker bij beweging, wanneer de zaklamp in de oplaadunit is geplaatst (en deze in het stopcontact steekt) zullen de LED's aan de voorkant van de lamp automatisch aangaan zodra het donker is en er beweging is voor de sensor in de lamp. Bij geen beweging zal na ongeveer 25 seconden de lamp weer uitgaan (afstand sensor 2 - 3 mtr.)
  3. Noodlamp
    Wanneer de lamp in de oplaadunit is geplaatst, zal bij stroomuitval de LED's aan de voorkant van de lamp automatisch branden.

 

U kunt de lamp continue in de lader laten staan.
Er bestaat geen gevaar voor overladen.
Het betreft hier LED verlichting dus zeer energie-zuinig en lange levensduur.

 

{tab= Meer informatie }

 

Download sheet met techinsche data

 

Voor meer informatie over de LED Comfortlight (art.nr. 1005197) kunt u contact met ons op nemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.