{tab= Unieke Keylite dakramen bij Jecor Professioneel }

keylite-dakramen-klMet de nieuwste ideeën op het gebied van ontwerp, techniek en materiaal heeft Keylite een nieuw, innovatief productassortiment ontwikkeld.

 

Het Keylite dakraam biedt vele voordelen. Uniek zijn de voorgemonteerde gepatenteerde Flick Fit bevestigingsbeugels. Het Flick Fit dakraam is te plaatsen van binnenuit zonder het glas te verwijderen en dit levert een behoorlijke tijdwinst op.

 

Het assortiment van Keylite dakramen is zeer groot. De vele maten zijn leverbaar in zowel standaard grenen of met strakke onderhouds arme witte afwerking. Bijzonder is de optie om de buitenbekleding van het dakraam in de klassieke zwarte uitvoering te bestellen!

Uiteraard is voor ieder Keylite dakraam een gordijn of insectenhor verkrijgbaar, uniek is het integrale vouwgordijn. Alleen Keylite heeft de mogelijkheid om het gordijn tussen de dubbele beglazing te leveren. Het gordijn blijft schoon, stofvrij en kan niet beschadigen. De toch al prima U-waarde van het glas wordt door het integrale gordijn verhoogd!

 

Nieuwsgierig geworden naar de Keylite dakramen? Bezoek onze vestiging aan de Hoge Eng West 14 te Putten en bekijk het showmodel van Keylite en vraag naar alle voordelen.

Nu in voorraad; Keylite bij Jecor!

 

Voordelen van Keylite dakramen op een rij:

 

  • Flick Fit bevestigingsbeugels, snelle inbouw
  • Onderhoudsvrij scharnier
  • Zeer vele maten leverbaar; ook in witte afwerking
  • Uniek met geïntegreerd gordijn
  • Standaard met gehard glas met een U-waarde van 1.0
  • 10 jaar garantie
  • Veel mogelijkheden: koppel elementen, elektrische bediening, uitzettuimelvensters, nooduitgang dakramen, platdak systemen enz.

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over de Keylite dakramen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.