Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

{tab= Frees festijn }

We leven in een snelle wereld. De meest vernuftige technische hoogstandjes volgen elkaar in rap tempo op en regelmatig worden we overspoeld met noviteiten.
Ook de wereld van tijdsbesparende producten staat niet stil. Dat is niet nieuw voor u. Ongetwijfeld krijgt ook u vaak nieuwe artikelen onder ogen. Artikelen die niet altijd voor zich spreken en soms enige toelichting behoeven. En dat is nou precies wat Jecor aanbiedt!

 

Op donderdag 28 oktober aanstaande stelt Jecor u namelijk in de gelegenheid uw (bouw)technische kennis grondig bij te spijkeren.

 

En hoe! Tijdens een interessante en leerzame dag kunt u een kijkje nemen achter de schermen van vijf leveranciers van Jecor Professioneel. Tijdens het freesfestijn - zo noemen we deze dag - presenteren deze vijf leveranciers tijdsbesparende hulpmiddelen voor de timmerindustrie, nieuwbouw, verbouw, renovatie en voor het beveiligen van panden.

 

Hieronder zetten we onze vijf leveranciers al even voor u op een rijtje:

 

3 bedrijven die zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen voor het compleet inhangen van deuren en ramen in kozijnen.

 

DeWALT en Makita, marktleiders op het gebied van industriële bovenfreesmachines en accu gereedschappen. Deze dag zal men deze specifieke machines onder de aandacht
brengen.

 

Het Jecor freesfestijn vindt plaats op de Hoge Eng West 14 te Putten van 14.00 uur t/m 20.00 uur. Jecor zorgt uiteraard voor de inwendige mens, terwijl onze leveranciers u op een interactieve en kundige wijze tijdens de verschillende presentaties “bijspijkeren en -schaven”!!

 

{tab= Freesfestijn aanbiedingen }

Ter gelegenheid van ons Freesfestijn hebben wij een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen betreffende freesgereedschap en aanverwante artikelen klik hier voor onze aanbiedingen.

 

{tab= Aanmelden freesfestijn }

 

 

Actie folders

Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen
Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018
Hitachi actiefolder
Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief