{tab= ELLsys }

 cilinder_zij

Al jaren lang is Jecor de leverancier voor het leveren van mechanische cilinders.

 

Door samenwerking met de firma Mauer kan Jecor nu ook de elektronisch cilinder leveren.

 

Het mooie van dit systeem is dat je mechanische en elektronische cilinders kan combineren, de deuren die gecontroleerd moeten zijn, kunnen voorzien worden van de elektronische cilinder "ELLsys" en de overige cilinders kunnen mechanisch worden uitgevoerd. En dit allemaal zonder bekabeling!!!!!

 

 

ELLsys® is leverbaar in drie verschillende systemen:

 

  1. Pro
    ELLsys® pro is een compleet elektronisch gecontroleerd sluitsysteem. Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk software pakket, ELLsys® Pro, en bijbehorend programmeergereedschap. Hierdoor kan het beheer van het sluitsysteem volledig in eigen hand worden gehouden. In het software programma kan een onderverdeling worden gemaakt in gebouwen, afdelingen en deuren. Sleutels kunnen individueel en in groepen aan de deuren worden toegekend. Daarnaast is het mogeliijk aan elke sleutel individuele toegangsrechten te koppelen. Tevens kunnen tot 250 verschillende tijdsklokken aangemaakt worden. Het programmeren van de sleutels en het systeem kan offline d.m.v. een programmeerapparaat en een serviceterminal. Online d.m.v. een online wandlezer.
  2. Comfort
    ELLsys® comfort biedt de voordelen van een volledig elektronisch toegangscontrole systeem, gecombineerd met het gemak van een vertrouwd mechanisch sluitsysteem. Het beheer van het elektronisch sluitsysteem wordt volledig verzorgd door Mauer® en Jecor Professioneel, cilinders en sleutels worden volgens wens vooraf geprogrammeerd en gebruiksklaar afgeleverd.
  3. Private
    ELLsys® private is een eenvoudig sluitsysteem dat werkt zonder PC. De cilinders worden geleverd zonder tijd- en gebeurtenissenregistratie. Voor het koppelen van de sleutel aan de cilinder is de Mauer® programmeerpas ontwikkeld. Hiermee kunnen heel snel en eenvoudig tot maximaal 96 sleutels geprogrammeerd worden.

 

 {tab= Meer informatie }

 

Bezoek de ELLsys site van Mauer Locking Systems

 

Voor meer informatie over het ELLsys systeem kunt u contact opnemen met de heer H. Wildeman tel. 0341 36 96 36 of via mail.