Hitachi EXclusive machines

Hitachi EXclusive machines: meer workforce - lagere investering

Hitachi

Dankzij de nieuwe Li-ion accutechniek is investeren in accu's en laders niet meer nodig. Investeren in machines is des te lucratiever, want u investeert in wat u hebben wilt, niet in wat u al heeft!
Daarom van Hitachi: de machines zonder accu's, oplader en koffer. De uitwisselbaarheid van lader accu en machine optimaal benutten. Daar gaat het om: dezelfde voltage en zelfde accutechniek? Dan is opnieuw aanschaffen niet nodig.
U kiest alleen de machine van uw keuze. Dat is extra voordelig, extra gunstig voor uw investeringen en maakt uw workforce optimaal. U maakt simpelweg gebruik van de accu's en oplader die u al heeft of in basis eenmalig aanschaft.

Machines bestellen zonder accu of koffer:

U kiest gewoon de accu machine die u hebben wilt ZONDER DE ACCU'S OF LADER (KOFFER). Omdat u die speciale klus wilt klaren. Omdat u die machine beslist wilt hebben. Daar gebruikt u de accu's en lader bij die u al heeft. Dus gebruik ze gerust voor meerdere machines, ze zijn, bij hetzelfde voltage, 100% uitwisselbaar. Dat is handig en bespaart kosten. Overigens, met de nieuwe accu 6.0 Ah techniek werkt u extra lang! Wel 30% langer!

In de Hitachi actiefolder vindt u ACCU PACKS! Sets met meerdere accu's, met of zonder lader voor speciale prijzen!

U krijgt op de Hitachi machines de volle 3 jaar garantie als u uw aankoop op de Hitachi website registreert.

De machines uit het EXclusive assortiment zijn zeer scherp geprijsd. Dat betekent een aangenaam lage investering terwijl het werkgemak, de workforce, even aangenaam stijgt. Ideaal als u naast een boor-schroefmachine ook graag gebruik maakt van bijvoorbeeld een cirkel- of reciprozaagmachine. Voor het samenstellen van uw pakket kan u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers via tel. 0341 - 36 96 36, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten: Hoge Eng West 14 of in Nijkerk: Tijsselingstraat 2.

Bezoek vanaf maandag 14 maart 2016 onze vernieuwde Hitachi showroom in Nijkerk