Hitachi: duurzame en krachtige machines

Hitachi, duurzame en krachtige machines

Hitachi

Langer doorwerken met de accu van Hitachi

Houdt u van stevig doorwerken, maar wordt dit méér dan eens belemmerd door een accu die er simpelweg te snel mee ophoudt? Met de 5.0 Ah accutechniek van Hitachi werkt u aan een stuk door. Deze accu's zijn speciaal ontwikkeld om echt met dezelfde kracht langer door te werken. en met langer bedoelen we ook écht langer. Jecor Professioneel adviseert u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap voor iedere werkzaamheid. 

5.0 Ah accu's

Een accu of lader van Hitachi staat garant voor een flinke hoeveelheid technisch vernuft. De veiligheid wordt daarbij absoluut niet uit het oog verloren. Producten zijn zelfdenkend of luchtgekoeld. Dat houdt in dat u ten allen tijden veilig bent voor onder meer overbelasting, herlading en ontlading. 

zoals gezegd bedoelen we met langer ook écht langer. Ter vergelijking: de 5.0 Ah accutechniek van Hitachi werkt maar liefts 33% langer dan de 4.0 Ah accutechniek. en om nog meer te vergelijken: het product werkt 66% langer dan het gebruik van de 3.0 Ah accutechniek. Hitachi biedt hiermee altijd praktische oplossingen die het werk voor u uiterst aangenaam maken.

Accu's uitwisselbaar

De elektronische controler in de accu controleert de spanning per individuele cel. Dat houdt in dat deze nooit onder 2,0 Volt daalt. De stroomtoevoer wordt gestopt wanneer een cel haar minimumspanning bereikt. De nieuwe 5.0 Ah accu's zijn daarnaast volledig uitwisselbaar met de reeds bestaande Hitachi slide Li-ion batterijen. Deze zijn van hetzelfde voltage, maar beschikken ook over hetzelfde kleine gewicht dat u gewend bent. 

Hitachi en duurzaamheid

Kiest u Hitachi, dan kiest u voor verbetering. Naast accu's en laders biedt Hitachi bijvoorbeeld óók over hetzelfde koolborstelloze motoren. Deze werken 30% langer, kennen minder slijtage en onderhoud en produceren veel minder geluid - voor een prettigere werksfeer. 

U kiest Hitachi ook voor het User Vibration Protection-systeem: een door Hitachi zelf ontwikkelt anti-vibratiesysteem dat hinderlijk trillingen reduceert tot een absoluut minimum. En dat alles met een fabrieksgarantie van drie jaar lang. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Hitachi machines kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge eng West 14, of onze showroom in Nijkerk, tijsselingstraat 2.