{tab=Jecor Professioneel ontvangt Graydon award}

Uitreiking Graydon AwardJecor Professioneel Bouw & Techniek ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf.

 

Aart Kous van Jecor Professioneel heeft woensdag 30 juli 2014 de Graydon award ontvangen. Dit betekent dat Jecor Professioneel tot de top van financieel gezonde bedrijven in haar branche behoort. In deze tijd van financiƫle onzekerheid is dat een prettige constatering voor zowel klanten als leveranciers die hiermee de bevestiging krijgen met een financieel sterke betrouwbare partner zaken te doen.

 

Strenge criteria

 

Graydon, marktleider als het gaat om het verstrekken van kredietinformatie, geeft niet iedereen zomaar een award. Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor een Graydon award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

 

Verantwoord zaken doen

 

Gertjan Kaart, algemeen directeur bij Graydon: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van hun concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplcihtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties van Jecor Professioneel zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."