Fein machines met Starlock aansluiting

Nieuw: Fein machines met Starlock aansluiting

Fein starlock

Nieuw in het assortiment: Fein machines met Starlock aansluiting. Werk tot 35% sneller en bereik nauwkeurigere resultaten dan ooit tevoren!

Waarom Starlock aansluiting?

  • Universele aansluiting voor Multitools voor de toekomst
  • Binnen 3 seconden van accessoires wisselen
  • Werk 35% sneller door spelingsvrije opname en stijvere accessoires
  • Eenvoudige en lichte bediening, geen opspanfouten en geen losse bout.
  • Accessoires passen ook op oudere types en machines met een 12-punts aansluiting van andere fabrikanten

Starlock aansluiting

Fein heeft de Starlock aansluiting ontwikkeld in samenwerking met Bosch, zodat gebruikers met een uniforme standaard kunnen werken. De Starlock gereedschappen zijn inzetbaar met de vernieuwde systemen van Fein (MultiTasker, MultiTalent, SuperCut) en Bosch, maar ook met machines van andere fabrikanten met een 12-punts aansluiting. Hierdoor zijn de gereedschappen en accessoires compatibel met de meeste machines op de markt.

Drie vermogensklassen voor Starlock accessoires

Starlock accessoires worden aangeboden in drie klassen om overeen te komen aan de kracht van de gekozen machine: Starlock, StarlockPlus en StarlockMax. De categorie Starlock heeft betrekking op de onderste vermogensbereik en is compatibel met alle Fein oscillerende elektrische gereedschappen en andere fabrikanten die vandaag worden verkocht.

StarlockPlus werkt optimaal met alle Fein oscillerende elektrische gereedschappen, de Fein multimaster en alle multifunctionele gereedschappen met een StarlockPlus aansluiting.

StarlockMax is de juiste keuze voor zeer krachtige oscillerende elektrische gereedschappen, zoals de Fein SuperCut constructie en alle multifucntionele gereedschappen met een StarlockMax aansluiting. Met het nieuwe coderingssysteem garandeert Fein dat alleen onderdelen die overeenkomen met de utvoering van het multifunctionele werktuig kunnen worden bevestigd, waardoor overbelasting wordt voorkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Fein machines met Starlock aansluiting kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2.