Fein gereedschap

Fein Gereedschap

Fein gereedschap

In 1867 richtte Wilhelm Emil Fein een bedrijf op voor de ontwikkeling en vervaardiging van fysieke en elektrische apparaten. Een kleine 30 jaar later, in 1895, vond zijn zoon Emil Fein de eerste elektrische handboor uit. De uitvinding staat aan de basis van het merk FEIN, nu al meer dan 140 jaar toonaangevende fabrikant van uiterst betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk elektrisch gereedschap. 

In ons assortiment treft u het volledige assortiment van FEIN gereedschappen aan: van zeer precieze, stille elektrische boor-, zaag-, slijp- en freesapparatuur, tot aan krachtige, nagenoeg trillingsvrije multi-tools en andere professionele elektrische handgereedschappen en toebehoren. 

Een FEIN-machine is gemaakt om u het vertrouwen te geven dat het gereedschap staat voor zijn klus, en zijn klus snel en zonder al te veel lichaamsbelasting klaart. Alle elektrische handgereedschappen zijn vervaardigd vanuit duurzaamheid op gebied van zowel slijtage van de machine, als slijtage en bijeffecten (bijv. tintelende handen) van uw lichaam. Met de instrumenten van FEIN kiest u voor professionele werktuigen die gemaakt zijn om het lang vol te houden, zodanig dat u uw werk ook lang kunt volhouden. 

Onze techniek afdeling helpt u graag met professioneel productadvies, bel ons op tel. 0341 - 36 96 36 of mail ons, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten. 

Nergens goedkoper: Fein accuschroefboormachine ABS14C

Fein accuschroefmachine

Power, comfort en duurzaamheid komen samen in deze krachtige lichtgewicht FEIN accuschroefboormachine met stevige, comfortabele grip. Dankzij de sterke 4-polige DC motor en het massief metalen drijfwerk met 2 versnellingen boort en schroeft u keer op keer moeiteloos en snel in alle materialen. Het lichte gewicht en de compacte behuizing maakt ook het gebruik voor werkzaamheden boven het hoofd of in smalle ruimtes zeer geschikt. 

Met deze onverwoestbare FEIN machine bereikt u tot wel 300 schroefverbindingen met één acculading. De afzonderlijke communicatieleiding (FEIN SafetyCell Technology) beschermt zowel uw boor als de accu tegen overbelasting. Zonder voorboren schroeft u met gemak boren van 8 x 200 mm. 

De FEIN ABS 14 C (art.nr. 1711820) wordt geleverd inclusief 2 accu's, snellader en kunststof gereedschapskoffer. Op alle onderdelen (boor, accu’s en oplader) geldt een standaard garantie van 3 jaar na registratie op de website van FEIN. 

 

Fein accushroefmachine ABS 14C