Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

{tab= Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80 kg }

Evolve-schuifdeursbeslag-klEVOLVE, de evolutie in schuifdeurbeslag.

 

PC Henderson heeft het denken over het motoriseren van schuifdeurbeslag vertaald naar een universele oplossing.

 

De range Evolve producten geeft u de mogelijkheid om de toepasbaarheid  van het HUSKY systeem, geschikt voor de woning en utiliteitsbouw, verder uit te breiden.

 

De juiste verrijking voor iedere schuifdeurtoepassing

 

Met de drie systemen - Evolve 60, Evolve 80 en Evolve 80 SIM, levert Henderson de elektrische oplossing voor: deuren in de wand, enkele of dubbele schuifdeuren.

 

Evolve is toepasbaar in een breed scala van mogelijkheden. De keuze voor bekabelde of draadloze bediening maakt het mogelijk om aan alle wensen te voldoen. Evenals de mogelijkheid tot het aansluiten op universele bewegingssensoren.

 

EVOLVE karakteristieken

 

  • Universeel toepasbaar - Aluminium geanodiseerde afdekkappen zijn beschikbaar voor iedere denkbare toeapssing en in combinatie met de geruisarme elektrische motor toepasbaar in iedere woonomgeving.
  • Eenvoudige bediening - Standaard wordt het Evolve systeem geleverd met twee éénknops draadloze afstandsbedieningen. Als extra zijn leverbaar: 4-kanaals draadloze afstandsbediening en wandschakelaars, voor zowel in als opbouw.
  • Veilige werking - Beveiliging tegen obstakels in het werkgebied en de lage werkspanning van 24Volt maken van Evolve een veilig systeem.
  • Eenvoudige montage en onderhoud - De Evolve motor dient alleen met de rail verbonden te worden. De standaard programmering is eenvoduig aan te passen. De motor is onderhoudsvrij en getest voor een goede werking tot 400.000 cycli.
  • Ontworpen voor veiligheid - Door het handmatig te kunnen ontkoppelen van de deur met de aandrijfriem is een bediening bij stroomuitval gewaarborgd. Veiligheidsklasse motor IP55.

 

Download complete brochure  Evolve, elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag (705 kb)

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over het Evolve elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Emg West 14 te Putten.

 

Actie folders

Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018
Fein actiefolder
Fein voorjaarsacties
Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018
Hitachi actiefolder
Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen
Altrex summerdeals
Altrex aanbiedingen geldit t/m 31 juli 2018

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief