Samenwerking SWP en Jecor Professioneel

Eerste Puck sleutelkluis via Stichting Welzijn Putten geplaatst

Overhandiging Puck Keysafe

Op 28 september 2017 is de eerste sleutelkluis die Stichting Welzijn Putten (SWP) in bruikleen uitgeeft geplaatst. De sleutelkluisjes worden door thuishulporganisaties en mantelzorgers gebruikt om de woning van mensen die zorg nodig hebben te betreden om zorg en hulp te verlenen. Nadat de veiligheid van sleutelkluizen negatief in het nieuws kwam besloot de Gemeente Putten dat het voor Puttenaren mogelijk gemaakt moest worden om over een veilige kluis te beschikken.

Op 28 september jl. werd de eerste Puck sleutelkluis geplaatst bij de aller eerste aanvrager van de nieuwe sleutelkluis. Onder het deskundige toeziend oog van Co Koopman van Jecor Professioneel (Jecor Professioneel levert de Puck sleutelkluizen aan de Stichting Welzijn Putten) en de aanvrager van de Puck sleutelkluis, werd de eerste Puck Keysafe gemonteerd door de vrijwilligers van de klussendienst van SWP. De aanvrager van de Puck Keysafe had al een ander kluisje hangen die niet goed meer werkte en waarvan de veiligheid niet meer gegarandeerd was. De aanvrager gaf aan dat hij blij was dat hij nu met een gerust hart zijn sleutel kan ophangen voor de medewerksters van de thuiszorg.

Puttenaren die geïnteresseerd zijn in een gratis Puck sleutelkluis van SWP kunnen voor meer informatie contact opnemen met Tanja van Driel van SWP via telefoonnummer 0341 - 35 70 78, overige geïnteresseerden kunnen de Puck Keysafe bestellen via onze webshop: zorg-sleutelkluis.nl