Kwaliteitsschroeven

Een passende schroef voor elke klus! 

Dynaplus schroeven

De kwaliteitsschroeven van Dynaplus zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak in de praktijk. Dit Nederlandse schroevenmerk houdt zich al 10 jaar bezig met de innovatieve ontwikkeling van duurzame schroeven. Uniek in het assortiment zijn de gecoate Outdoorschroeven, als alternatief op RVS schroeven. Deze gehard stalen schroeven zijn voorzien van een unieke Anti-Roest-Caoting C4 -> beter roestbestendig en tot maar liefst 2x zo sterk als RVS A2! Nooit meer schroeven die afbreken tijdens het indraaien! 

Naast een ruim assortiment aan universeelschroeven is er een ruime keuze aan speciale schroeven die voor specifieke toepassingen zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld de MDF-schroeven, vlonderschroeven, houtbouwschroeven, paalhouderschroeven, glaslatschroeven of beslagschroeven. 

met ons brede pakket aan Dynaplus kwaliteitsschroeven bieden wij u een passende schroef voor elke klus! 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Dynaplus schroeven kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langs komen in onze showroom in Putten: Hoge Eng West 14 of onze showroom in Nijkerk: Tijsselingstraat 2.