DX 7 Paniekbeslag

DX 7 paniekbeslag, SKG** gecertificeerd

DX7 paniekbeslag

Herkent u het dilemma waar de regelgeving voor inbraakwerendheid en vluchtveiligheid met elkaar botsen? Wij kunnen u nu de oplossing bieden! DX7 paniekbeslag, SKG** gecertificeerd!

Met het DX 703 paniekbeslag komen inbraakwerendheid en brandveiligheid samen. Het beslag kan dan ook perfect toegepast worden op de nooduitgang van bijvoorbeeld banken of musea.

Anti paniekstangen DX 7 serie is toepasbaar op enkele- en dubbele deuren. Enkele deuren in twee- en driepuntsluitingen (onder en boven sluitend of onder, boven en zijsluitend), dubbele deuren in vierpunt sluitingen (onder, boven en zijsluitend)

De testresultaten spreken voor zich

Uit eerdere testen volgens de Engelse normering LPS1175 Klasse 4 was al gebleken dat dit beslag een inbraakpoging van maar liefst 30 minuten kan doorstaan.

Na een manuele beproeving van 3 minuten door onderzoeksinstituut SKG mag de DX 703-serie paniekbeslag nu officieel het SKG** keurmerk voeren.

Promoleaflet

Download DX 703 leaflet

Folder Anti-panieksluitingen

Download folder met ons assortiment anti-panieksluitingen

Meer informatie

Voor meer informatie over het DX 7 paniekbeslag kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langs komen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 in Putten of aan de Tijsselingstraat 2 in Nijkerk.