Goed afgesloten met Dulimex codesloten

Dulimex elektromechanische codesloten

Met elektromechanische codesloten kunt u ervoor zorgen dat enkel de juiste personen toegang tot uw ruimtes krijgen. De nieuwe codesloten van Dulimex zijn gemaakt van zink, met RVS toetsen, en een satijn verchroomde finish. Op de sloten zijn tot 80 gebruikerscodes in te stellen en tot 10 codes voor eenmalig gebruik, zonder demontage. Tevens zijn bij alle uitvoeringen aansluitingen voor ontgrendeling bij de receptie en bij een alarm ingesloten en is het slot ook te bedienen met een sleutel of via het codetableau. 

Codeslot KNSV 6010-serie

Het  codeslot KNSV 6010 is een elektromechanisch codeslot met knopbediening voor binnengebruik, geschikt voor toepassing in woonhuizen en (niet-)commerciële gebouwen. Het slot kan de mechanische tegenhanger (KNSV 11-serie) 1-op-1 vervangen. De KNSV 6010-serie kan worden ingezet op deuren met een minimale deurdikte van 35-65 mm en is zowel links als rechts toepasbaar. Het codeslot werkt op basis van 2 AA-batterijen (welke meegeleverd worden), waarmee u tot wel 80.000 handelingen met het slot kunt verrichten.

  

Codeslot KNSV 6020-serie

Het KNSV 6020 codeslot is een elektromechanisch codeslot met krukbediening geschikt voor binnen- en buitenmontage. Het codeslot is voorzien van inbouwnachtschoot of te monteren op het bestaande insteekslot. De 6020-serie is geschikt voor toepassing in woonhuizen en (niet-)commerciële gebouwen. Het slot is toepasbaar op standaard insteeksloten van deuren met een minimale deurdikte van 35-65 mm en is zowel links als rechts toepasbaar. Het codeslot werkt op basis van 4 AA batterijen (deze worden meegeleverd), waarmee u tot wel 200.000 het slot kunt gebruiken in een enkele cyclus.

Dulimex codeslot knsv 6020

 

Codeslot KNSV 6030-serie

Het codeslot KNSV 6030 is een elektromechanisch codeslot met krukbediening voor binnengebruik, ten behove van glazen deuren. De 6030-serie is geschikt voor toepassing in onder andere scholen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en magazijnen. Het slot is toepasbaar op standaard insteeksloten van deuren met een minimale dikte van 8-15 mm. Het codeslot werkt op basis van 4 "N"-batterijen (deze worden meegeleverd), waarmee u tot wel 140.000 handelingen met het slot kunt verrichten.

Dulimex codeslot KNSV 6030-serie 

Codeslot KNSV 7-serie

codeslot KNSV 7 is een elektromechanisch codeslot met krukbediening voor binnen- en buitengebruik. Het codeslot is voorzien van een inbouwnachtschoot of kan op bestaande insteeksloten geplaatst worden. De KNSV 7-serie is geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld scholen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en magazijnen en dan met name voor deuren die veel gebruikt worden. Met de optionele audit trail zijn zelfs tot wel 989 gebruikerscodes in te stellen. Het slot is toepasbaar op standaard insteeksloten van deuren met een minimale dikte van 35-65 mm en is zowel links als rechts toepasbaar. Het codeslot werkt op basis van 4 AA-batterijen (welke worden meegeleverd), waarmee u tot wel 200.000 handelingen het slot kunt gebruiken voordat vervanging  van batterijen noodzakelijk is.

 Dulimex codeslot KNSV 7-serie

 

Voor alle genoemde codesloten geldt een garantietermijn van 2 jaar na aankoop.

Meer informatie

Indien u vragen heeft over codesloten of geadviseerd wilt worden over de mogelijkheden voor uw situatie, kunt u contac met ons opnemen via tel. 0341 - 36  96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langs komen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.