{tab= Nieuw van DeWALT: Ultra compacte 10.8V Litium Ion }

DeWALT 10.8V schroevendraaier

Comfort, controle en kracht staan bij DEWALT altijd bovenaan. DeWALT is dan ook trots om het nieuwe 10,8 Volt assortiment te introduceren. Na duizenden uren onderzoek en ontwikkeling, na 5000 schroeven, 6000 gaten en vele werkuren, is het bewijs geleverd: DeWALT is er in geslaagd om nog compacter te bouwen met hun reeds unieke technologie en kennis.

 

 

De machines uit het 10,8 Volt assortiment zijn perfect in balans, blijven altijd staan. Zij zijn voorzien van dynamische LED-verlichting, hebben een zeer makkelijke bitwissel en uiteraard een grote werksnelheid. Tevens werkt de DEWALT Li-Ion accu op alle machines uit dit assortiment, waardoor het gebruik van verschillende accu's achterwege blijft.

 

Door de perfecte verhouding tussen kracht, compactheid en gewicht, kunt u zelf ontdekken hoe de nieuwe 10,8 Volt van DEWALT u TOTALE CONTROLE biedt voor elke klus!

 

Deze 10.8V DeWALT machines zijn vanaf 1 september 2010 leverbaar.

 

{tab= De 10.8V machines }

 

10.8v machines van DeWALT

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over deze DeWALT machines kunt u contact opnemen via e-mail of via telefoon 0341 36 96 36, maar u kunt natuurlijk ook langs komen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.