Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

{tab= Nieuw bij Jecor: Deuropeningsbegrenzers }

openingsbegrenzerDeuropeningsbegrenzers met hydraulische einddemping in openingsrichting

 

Met een Jecor deuropeningsbegrenzer ontstaat er een veiligere situatie, waarbij niet aan toegankelijkheid hoeft te worden ingeleverd. Bij een normaal opendraaiende deur is er nagenoeg geen weerstand merkbaar. Echter wanneer de deur openstaat (bijv. door de wind of baldadigheid), dan wordt de openingssnelheid hydraulisch afgeremd en de openingshoek begrensd. Door het afremmen van de openslaande deur worden de deur en het beslag gespaard. Onder normale omstandigheden kan de deur zonder extra krachtinspanning geopend en gesloten worden. Wanneer u de deur vast wil zetten, in de eindpositie, kiest u voor een openingsbegrenzer met mechanische vaststelling.

 

De Jecor openingsbegrenzers met oliedemping worden o.a. toegepast bij situaties, waar een deurbuffer op de grond niet mogelijk is. Dit is vaak het geval in ziekenhuizen of openbare gebouwen, om de kans op een ongeval te minimaliseren. Bij naar buiten openende deuren voorkomt de openingsbegrenzer, dat de deur door een windvlaag uit de hand wordt gerukt en zo beschadigd raakt.

 

{tab= Meer informatie }

Tot 50 kg verzinkt + vaststelling (art.nr. 1197709)

Tot 100 kg verzinkt + vaststelling (art.nr. 1197710)

 

Voor meer informatie over onze deuropeningbegrenzers kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 

 

Actie folders

Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018
Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018
Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen
Hitachi actiefolder

Outlet webshops

El. (hand)gereedschap
Hang- en sluitwerk
Werkkleding

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief