De constructielijm van de toekomst

Construcol HV45 - De constructielijm van de toekomst

Frencken constructilijm

De Construcol HV45 is een combinatie van de voordelen van witte houtlijm, PU bruislijm en MS-polymeerlijm. Een watervaste (D4), niet bruisende, vullende, zeer sterke, isocyanaatvrije constructielijm.

Vooral de combinatie van producteigenschappen is uniek. De lijm is KOMO gecertificeerd en kan meer dan 100 kg/cm² trekkracht weerstaan. De lijm vult ot 4 mm, daarin overtreft hij de witte houtlijm (PVAc). Daarnaast hoeft deze lijm niet geklemd of geperst te worden tijdens het drogen. Fixeren is voldoende en na 45 minuten is de verbinding al handvast. Na 48 uur bereikt hij zijn eindkracht van 110 kg/cm², dit is extreem hoog ten opzichte van de krachten die MS Polymeren halen. Daarnaast is Construcol HV45 vrij van isocyanaten: geen allergene effecten en geen zwarte handen!

Meer informatie

Voor meer informatie over de Construcol HV45 kunt u contact opnemen met ons via tel. 0341 36 96 36 of via Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten of aan de Tijsselingstraat 2 te Nijkerk.