Keylite Dakserre

Dakserre van Keylite

Het alternatief voor een dakraam en de dakkapel. 

Dakserre

Met de Dakserre maakt u niet alleen veel ruimte winst, ook krijgt u ontzettend veel daglicht binnen door de dakramen die zich niet alleen aan de voorkant maar ook aan de bovenkant bevinden! De Dakserre is bovendien vergunningsvrij en met hetzelfde gemak te plaatsen als een dakraam! 

De Dakserre wordt geleverd als compleet pakket waar iedere aannemer mee aan de slag kan: 

  • Frame voor op het dak; hierdoor wordt het gat in het dak altijd op de juiste maat gezaagd!
  • Geïsoleerde opstand; die precies op het hiervoor geplaatste frame past.
  • Dakramen; die net als ieder Keylite raam snel geplaatst kunnen worden. Verder kunnen deze ramen voorzien worden met alle opties die Keylite biedt. De dakramen kunnen geleverd worden in het grenen blank gelakt en met witte kunststof coating. Elektrisch of handbediend en natuurlijk van slim geïntegreerd gordijn worden voorzien.
  • Compleet pakket gootstukken; beschikbaar voor zowel pannen als leien dak. 

Met de Dakserre kan iedere aannemer iets unieks aanbieden. Geen gedoe met vergunningen en plaatsen met het zelfde gemak als een dakraam. En voor de eindgebruiker enorme ruimtewinst en zeeën van licht. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Dakserre van Keylite kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langkomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.