{tab= Authentiek beuken tochtafdichtingen }

Nu ook door Jecor leverbaar, beuken tochtafdichtingen de mooie en strakke oplossing om tocht te weren. Deze tocht afdichtingen zijn overschilderbaar.

 

AUTHENTIEK BEUKEN

Detailtekening authentiek beuken dorpelprofiel Authentiek beuken dorpelprofiel

Een authentiek dorpelprofiel van echt Slavonisch gestoomd beuken. Het profiel is voorzien van een soepele kunststof afdichting en is geschikt voor montage aan de onderzijde van de voordeur of voor de binnendeur met dorpel. Het monteren is eenvoudig omdat de schroefgaatjes zijn voorgeboord. De geel gepassiveerde schroeven met zaagsnede worden meegeleverd.

 

Dit profiel is overschilderbaar!

 

  • Maximale kier 200 mm
  • Lengte 100 cm

 

 

AUTHENTIEK BEUKEN DE LUXE

 

Detailtekening Authentiek beuken de luxe Authentiek beuken de luxe dorpelprofiel Een authentiek dorpelprofiel van echt Slavonisch gestoomd beuken. Het profiel is voorzien van een zachte velours borstel en is geschikt voor montage aan de onderzijde van de binnendeur. Het monteren is eenvoudig omdat de schroefgaatjes zijn voorgeboord. De geel gepassiveerde schroeven met zaagsnede worden meegeleverd.

 

Dit profiel is overschilderbaar!

 

  • Maximale kier 17 mm
  • Lengte 100 cm

 


 

 

TOCHTLAT AUTHENTIEK BEUKEN

 

Detailtekening tochtlat authentiek beuken Tochtlat authentiek beuken Authentieke tochtlat geschikt voor toepassing rondom deur en raam. Dit houten opbouwprofiel is voorzien van een siliconenafdichting en kan eenvoudig worden gespijkerd met behulp van de Ellen spijkertjes.


Dit profiel is overschilderbaar!

 

  • Maximale kier 7 mm
  • Lengte 210 cm

 

{tab= Meer informatie }

 

Voor meer informatie over de RVS en Beuken dorpelprofielen kunt u contact opnemen met tel. 0341 369636 of via mail.